n!M GaminG Community
 
HomePočetnaCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share
 

 COD4 squad & News

Go down 
AuthorMessage
Leonidas

Leonidas

Number of posts : 550
Age : 28
Registration date : 2008-08-08

COD4 squad & News Empty
PostSubject: COD4 squad & News   COD4 squad & News EmptyWed Aug 20, 2008 1:14 pm

COD4 squad & News Cod4news


Odmah na početku ovog posta želio bih vam predstaviti call of duty 4 squad koji još nije formiran ali u kratkom vremenu će biti formiran od strane našeg suigraća Tin "sp@nk" Šimić koji će ubrzo krenuti sa postavom, warovima i slično. U dogovoru sa njime ubrzo bi trebala biti regrutacija članova koji će predstavljati n!M GaminG u dolazećim ligama i lanovima.

Nadalje ispričavam se svim klanovima koji su se prijavili na ligu što je liga propala. Stvarno nije do mene jednostavno su nam uzeli server tako da se liga nije mogla nastaviti. Counter Strike 1.6 squad je sada trenutno bez servera ; ali ubrzo očekujemo novi server sa boljim hostingom i war skriptama.

U međuvremenu counter strike 1.6 squad kojeg sad čine 6-torica članova bivšeg mega klana je u prirpemam za nadolazeći WCG. Morali smo manje aktivne članove klana malo zadržat sa strane jer nam sad trebaju ful aktivni članovi koji će sluašt i koji će odradit sve treninge jer WCG nije mala stvar, već sami dolazak na njega je brdo velika stvar. Tako da ispričavamo se svim našim članovima , mi vas idalje smatramo pod din n!M GaminG-a ali sad nam najviše trebaju oni aktivni koji će sludjelovat timski. Naravno ima još mjesta u našem multigaming klanu , a o svemu više na forumu u sekciji posebno za članove.
Back to top Go down
View user profile
 
COD4 squad & News
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Ge??a? Squad »?o?-?u?a?ic«
» Galaxy Squad
» My Interesting Story About Rhem 4 + Future News
» Online Store for Super Hero Squad?
» Kenora!!! Yesh! *Good News And Bad News*

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: News :: News za portal-
Jump to: